Bilder ur arkivet

Åland känns aldrig lika mörkt som i november. Då är det nice med arkivet i datorn, en brunn djupare än alla andra. Häng med på ett litet bildspel! Snart är det jul, påsk, Mors dag etc.

Den här bilden är från senaste sommar då International Island Games Association möttes på Bermuda inför nästa sommars öspel. Detta är platsen där beachvolleyn ska ordnas. Från vänster undertecknad, doktor Carl, kassören Bob, arrangören Andrew, sponsorn John och färingen Sølvi. 
Aldrig är livet lika levande som då man sitter i den iskalla gryningen och väntar på solen och fåglarna. Vårjakten hör till det som mest av allt definierar Åland. I vart fall från mitt personliga perspektiv.
Någon som minns radiobåten St Paul, Mike Spenser och allt ståhej kring denna radiostation som alla visste att fanns men som ingen (eller väldigt få) lyssnade på? Här är en kort bakgrund.
I ett liv för några år sedan var jag inte dålig på att hantera en surfbräda. Inte bra heller  kanske men habil, som det heter. Killen bakpå kör numera egen bil.
Ja härrigud vilket kalas! När man fyller fucking förrti skulle det firas rejält. Och det gjordes det faktiskt. 
Vem har inte velat bli fighting pilot efter att ha kollat Top Gun med Tom Cruise? Det här var det närmaste cockpit jag kom. Jag blev för lång för att passa in i systemen. 
Eller kapten på ett hangarfartyg är heller inte kattskit. Den här och ovanstående finns till allmän beskådan i New York. Klart sevärt om någon har vägarna förbi!

Kommentarer

Populära inlägg